header-ua

АПОСТИЛЬ НА ДОКУМЕНТИ ПРО ОСВIТУ

Путь на сайте

Онлайн семінари ENIC Ukraine для ЗВО України: нові форми документів про освіту та дані свідоцтв про визнання іноземних документів про освіту в ЄДЕБО

Освітній процес перебуває у невпинному русі і зміни, які відбуваються в освіті, стають дедалі стрімкішими і вимагають від освітян неухильно тримати руку на пульсі.

Цьогоріч входять в обіг нові форми документів про освіту та низка нових модулів та функцій ЄДЕБО у частині перевірки наявності свідоцтв про визнання іноземних документів про освіту.

Оскільки зазначені зміни є новими для ЗВО, пропонуємо відповідальним за ці ділянки роботи фахівцям ЗВО ознайомитися з ними на онлайн семінарах ДП «Інформаційно-іміджевий центр» (ENIC Ukraine.

12 квітня 2021 року відбудеться перший онлайн семінар цього циклу на тему: «Запровадження нових форм документів про освіту: особливості оформлення та проблемні питання».

15 квітня 2021 року відбудеться другий онлайн семінар цього циклу на тему: «Дані свідоцтв про визнання іноземних документів про освіту в ЄДЕБО: нові модулі і функції».

Зареєструватися на обраний семінар або одразу на обидва семінари циклу можливо вже зараз. Кінцевий термін реєстрації 2 квітня 2021 року. Кількість місць обмежена технічними параметрами онлайн платформи.

Завантажте лист для керівників ЗВО та реєстраційну форму. Після реєстрації ми надішлемо програму заходів, детальні умови участі, проєкти договорів та актів.

За результатами навчання учасники отримають відповідні сертифікати із вказанням теми і кількості годин.

Контакти: Ганна Веселова, Тетяна Антонюк, Вікторія Челпан (реєстрація та інші організаційні питання) та Закірова Еліна (з питань оформлення договорів та актів).

Телефон: +38(044) 484-64-25.

Електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .