header-ua

АПОСТИЛЬ НА ДОКУМЕНТИ ПРО ОСВIТУ

Путь на сайте

Увага! Пікове сезонне навантаження!


Шановні відвідувачі!

У зв’язку з видачею атестатів і дипломів усіма навчальними закладами країни, протягом липня в нашому Центрі спостерігається збільшення навантаження у 15–20 разів порівняно із середньорічним. Керівництвом і командою Центра вжито всіх можливих заходів для збільшення пропускної здатності прийому документів для проставлення апостиля. Проте нівелювати цей пік, зробити його невідчутним для Вас та гарантувати відсутність черги неможливо.

Якщо Ви маєте змогу, відтермінуйте подачу документів на останній тиждень липня чи на серпень: у цей час ми очікуємо значний спад кількості документів, отже і умови будуть комфортнішими. Якщо такої можливості немає, рекомендуємо прийти на прийом якомога раніше (щоб до 09.30 Ваша заявка була в електронній черзі), а також заздалегідь заповнити на сайті заявку на особисту подачу документів за інструкцією

Якщо Ви бажаєте уникнути черги, зверніть увагу на такі альтернативні можливості:

  • прийом документів у неприймальні дні та години: пн-чт (14.00–17.00), пт (9.30–13.00, 14.00–16.00). Подача документів у неприймальні години зручніша, оскільки черга або відсутня, або значно менша. Така подача буде для Вас трохи дорожчою, але значно комфортнішою.
  • дистанційна подача документів через персональний кабінет на нашому сайті www.apostille.in.ua. Це подача без жодного візиту на прийом чи видачу! Вартість такої подачі вища, аніж з візитом, проте Ви економите свій час, а документи надсилаєте і отримуєте кур’єром. Протягом червня–липня швидкість реакції наших спеціалістів на дистанційну заявку – до 3 робочих днів.
  • бронювання дня та часу візиту на нашому сайті. Така можливість доступна після заповнення заявки на особисту подачу в Персональному кабінеті. В обраний Вами день і час Ви зможете подати документи у нас в офісі з похибкою не більше, ніж 5 хвилин. Ця опція дуже затребувана, тому якщо Ви не змогли знайти зручний для Вас день і час, відвідайте офіс Центру без бронювання часу, або скористайтеся дистанційною подачею.

Колектив Центру робить все можливе, щоб максимально задовольнити різке збільшення попиту на проставлення апостиля, а також надати альтернативні варіанти для Вашої зручності.

Сподіваємося на Ваше розуміння!